fbpx

Uw thuiszorg in Huizen en omstreken. Lokaal en met passie!

Zorgbruggen levert verpleging en verzorging in Huizen en omstreken. Met veel persoonlijke betrokkenheid, kwaliteit en oog voor uw wensen helpen wij u.

 

Wij van Zorgbruggen staan voor u klaar om de beste thuiszorg te leveren in Huizen en omstreken. Wij zijn transparant, servicegericht, lokaal en betrokken. In uw wijk hebben wij een zorgteam klaarstaan, zodat de zorgtaken snel kunnen worden opgepakt. U heeft persoonlijk contact met ons als zorgteam – leer ons verder op deze pagina beter kennen – en wij schakelen snel!  “Zorg altijd dichtbij” is onze slogan. Voor u gaan wij op zoek naar de best mogelijke oplossing voor uw zorgbehoefte. Ons team in Huizen en omstreken vindt het specifiek van belang dat u persoonlijk betrokken wordt in het zorgproces.

Het team

Wij – het team van Huizen en omstreken – staan bekend om het persoonlijke en open contact met onze cliënten. Wij kennen u en u kent hen. Ons team staat klaar voor u, maar u wordt zelf – eventueel samen met uw familieleden – betrokken in het beslissingsproces. Wij zijn altijd bereikbaar dankzij het 24/7 telefoonplan en e-mailbeleid.

In de omgeving van ’t Gooi en Vechtstreken kunt u prachtig wandelen in de bossen en heiden. Ons team doet dit ook graag met u als u hier plezier aan beleeft.

Maak kennis met onze teamleiders: Ada en Wouda!

Bij ons werken? Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde zorgmedewerkers!

Wat zijn de kernwoorden van ons team bij
Zorgbruggen?

 • Transparantie
 • Persoonlijk
 • Vertrouwen
 • Betrokkenheid
 • Oprechtheid
 • Respect
 • Flexibel

Zorgdiensten in Huizen

Verpleging bij u thuis
Persoonlijke verzorging
Dementiezorg
Palliatieve zorg
Thuisbegeleiding

Kosten en indicatie

U hebt een indicatie nodig om de ingezette zorg van onze
verpleegkundige vergoedt te krijgen via uw zorgverzekeraar.

Beschikt u nog niet over deze indicatie? Geen probleem, dan verzorgen wij voor u de aanvraag!

U kunt uw verzoek daartoe indienen via ons Cliëntformulier.

Cliëntformulier

In welke wijken in Huizen en omstreken is Zorgbruggen actief?

Zorgbruggen is momenteel actief in heel ‘t Gooi en Vechtstreken. Hieronder vallen de volgende gemeenten:

 • Huizen
 • Laren
 • Blaricum
 • Wijdemeren
 • Gooise meren
 • Hilversum
 • Weesp

 

Hulp nodig in uw wijk? Meld u vrijblijvend aan via ons formulier

Vergoeding van de zorg

Als u een client wilt aanmelden heeft u mogelijk vragen over de vergoeding van de zorg. Wij lichten dit toe op deze pagina. Heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Verzekering
In de meeste situaties wordt de zorg vergoed door de verzekeraar vanuit het basispakket (Zorgverkeringswet, Zvw). Vanaf 1 januari 2015 wordt verpleging in de wijk, zoals de thuiszorg van Zorgbruggen, vergoed vanuit het basispakket. De voorwaarde hiervoor is dat er sprake is van ‘een behoefte aan geneeskundige zorg of een hoog risico daarop’. Dit betekent dat er in dit geval dan ook geen eigen bijdrage en geen eigen risico voor de zorg thuis geldt, maar deze volledig gedekt wordt. U moet dan bijvoorbeeld denken aan verzorgende en verpleegkundige hulp zoals lichamelijke verzorging, medicijnen geven, wondverzorging, enzovoorts.

Persoonsgebonden budget
Door middel van het persoonsgebonden budget (pgb) kunt u – als verzekerde – zelf zorgaanbieders kiezen, zoals Zorgbruggen. U kunt het persoonsgebonden budget aanvragen bij de zorgverzekeraar. De regels voor uw persoonsgebonden budget kunnen per zorgverzekeraar verschillen, dus ga dit na bij uw zorgverzekeraar.

Zorg in natura
Het kan zo zijn dat de zorgverzekeraar een overeenkomst heeft met de zorgaanbieder (Zorgbruggen) om zorg te leveren. In dit geval betekent het dat wij afspraken hebben met uw zorgverzekeraar. Ook in dit geval vergoed de zorgverzekeraar de kosten van de zorg. Dit wordt direct tussen Zorgbruggen en de verzekeraar afgehandeld.

Contact met Zorgbruggen Huizen

Heeft u een vraag of wilt u een cliënt aanmelden? Neem contact op met ons team in Huizen en omstreken.

E-mail: team1272@zorgbruggen.nl
Telefoonnummer van het team: 088-2206015

Volg ons op:

Neem contact met ons op

Algemeen: 088 - 220 6000
Zorg Noodlijn: 088 - 220 6005
Fax: 088 - 220 6002
Regio Rotterdam: 088 - 220 6030
Regio Tilburg: 088 - 220 6400
Regio Amsterdam: 088 - 220 6011
Regio Gooi en Vechtstreek: 088 - 220 6015