HOME

Zorgbruggen Thuiszorg Kids
Website speciaal voor kids

Vergoedingen:

De zorgverzekeraar vergoedt de zorg vanuit de basisverzekering wanneer u zorg ontvangt vanuit de Zorgverzekeringswet. De wijkverpleekundige komt samen met u beoordelen welke zorg u nodig heeft (persoonlijke verzorging en/of verpleging). Er geldt wel een wettelijk eigen risico. Zorgbruggen Thuiszorg heeft met de meeste zorgverzekeraars een overeenkomst (o.a. VGZ, CZ, Multizorg, Menzis). Voor persoonlijke informatie of advies verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor.  

Het zorgkantoor vergoedt de zorg vanuit de Wet Langdurige Zorg. Er wordt een indicatie gesteld vanuit het Centrum Indicatiestelling Zorg. Zorg vanuit de WLZ is bedoeld voor zorgbehoevende die behoefte hebben aan 24 uurs toezicht of zorg in de nabijheid. Voor de WLZ geldt een eigen bijdrage die bepaald wordt door het CAK. 

De gemeent vergoedt zorg vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning, zoals huishoudelijke zorg en begeleiding. Er wordt een indicatie gesteld door een deskundige van de gemeente. Er geld voor de WMO een eigen bijdrage die wordt vastgesteld door het CAK. 

Toegang tot zorg: 

Wanneer u graag zorg ontvangt neemt u contact met ons kantoor op. Na een inventarisatie van uw zorgvraag en verwachtingen zal er een gesprek worden gepland met een wijkverpleegkundige. De wijkverpleegkundige kan de zorgbehoefte samen met u vaststellen, zij zal een indicatie en zorgleefplan opstellen. De zorg kan desgewenst direct worden ingezet. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om zorg te ontvangen wanneer u een bestaande indicatie heeft (zoals WLZ, MSVT). 

 

Werktijden:

160T015 009In overleg met u worden de werktijden vastgelegd, en als u het wilt ook weer bijgesteld. Bij intensieve zorg kunt ook ’s avonds en ’s nachts een beroep op ons doen.

 

 

Werkgebied

Zorgbruggen Thuiszorg is werkzaam in de volgende regio's:

- De Kempen (Eersel, Duizel, Hapert, Bladel, Netersel, Reusel, De Mierden)

- Midden Brabant (Tilburg, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Diessen)

- 's-Hertogenbosch

Mocht u in een andere plaats in Noord Babant wonen kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden voor het ontvangen van zorg. 

 

Uw eigen bijdrage berekenen:

logo cakVoor meer informatie over uw eigen bijdrage en berekening daarvan verwijzen wij u naar de website van het CAK.
Klik HIER voor directe link.

 

160T015 010

Privacy reglement:

Als u van ons zorg ontvangt dan worden een aantal persoonlijke gegevens geregistreerd. Uitsluitend medewerkers die direct bij uw zorg betrokken zijn, mogen uw gegevens inzien. Zij hebben een geheimhoudingsplicht.

 

Algemene leveringsvoorwaarden:

Bij het leveren van onze diensten zijn de ‘algemene leveringsvoorwaarden’ van toepassing.

 

Tevredenheid:

160T017 btn zorgdna1Kwaliteit en tevredenheid over de zorg is voor zeer belangrijk. Om een inzicht te geven in de ervaringen van onze cliënten verwijzen wij u graag naar de CQ meting 2014. 

 

Tarieven

De tarieven voor zorg variëren, deze zijn afhankelijk van de zorginzet en behoefte. De zorgverzekeraars hebben vaste tarief afspraken met onze organisatie.

Tarieven voor zorg in PGB kunnen altijd worden opgevraagd.  

DMC Firewall is a Joomla Security extension!