Uw thuiszorg in Gooi en Vechtstreek. Lokaal en met passie!
Zorgbruggen levert verpleging en verzorging in regio Gooi en Vechtstreek. Met veel persoonlijke betrokkenheid, kwaliteit en oog voor uw wensen helpen wij u.

Neem direct contact op via e-mail team1272@zorgbruggen.nl of telefoon 088-2206015

Wij van Zorgbruggen staan voor u klaar om de beste thuiszorg te leveren in Gooi en Vechtstreek.
Wij zijn transparant, servicegericht, lokaal en betrokken. In uw wijk hebben wij een zorgteam klaarstaan, zodat de zorgtaken snel kunnen worden opgepakt. U heeft persoonlijk contact met ons als zorgteam – leer ons verder op deze pagina beter kennen – en wij schakelen snel! “Zorg altijd dichtbij” is onze slogan. Voor u gaan wij op zoek naar de best mogelijke oplossing voor uw zorgbehoefte. Ons team in Huizen en omstreken vindt het specifiek van belang dat u persoonlijk betrokken wordt in het zorgproces.

Het team

Wij – het team van Gooi en Vechtstreek – staan bekend om het persoonlijke en open contact met onze cliënten. Wij kennen u en u kent hen. Ons team staat klaar voor u, maar u wordt zelf – eventueel samen met uw familieleden – betrokken in het beslissingsproces. Wij zijn altijd bereikbaar dankzij het 24/7 telefoonplan en e-mailbeleid.

In de omgeving van ’t Gooi en Vechtstreek kunt u prachtig wandelen in de bossen en heiden. Ons team doet dit ook graag met u als u hier plezier aan beleeft.

Bij ons werken? Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde zorgmedewerkers!

Wat zijn de kernwoorden van ons team bij
Zorgbruggen?

Betrokkenheid

Duidelijkheid

Bereikbaarheid

Samenhorigheid

Transparant

Warme zorg

Aandacht welzijn cliënt

Verpleging bij u thuis

Persoonlijke verzorging

Dementiezorg

Palliatieve zorg

Thuisbegeleiding

Kosten en indicatie
U hebt een indicatie nodig om de ingezette zorg van onze
verpleegkundige vergoedt te krijgen via uw zorgverzekeraar.

Beschikt u nog niet over deze indicatie? Geen probleem, dan verzorgen wij voor u de aanvraag!

U kunt uw verzoek daartoe indienen via ons:

In welke wijken in Tilburg en omstreken is Zorgbruggen actief?
Zorgbruggen is momenteel actief in de wijken met de volgende postcodes:
Huizen
Laren
Blaricum
Wijdemeren
Gooise meren
Hilversum
Weesp
Vergoeding van de zorg
Als u een client wilt aanmelden heeft u mogelijk vragen over de vergoeding van de zorg. Wij lichten dit toe op deze pagina. Heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen.
Verzekering
In de meeste situaties wordt de zorg vergoed door de verzekeraar vanuit het basispakket (Zorgverkeringswet, Zvw). Vanaf 1 januari 2015 wordt verpleging in de wijk, zoals de thuiszorg van Zorgbruggen in Tilburg en omstreken, vergoed vanuit het basispakket. De voorwaarde hiervoor is dat er sprake is van ‘een behoefte aan geneeskundige zorg of een hoog risico daarop’. Dit betekent dat er in dit geval dan ook geen eigen bijdrage en geen eigen risico voor de zorg thuis geldt, maar deze volledig gedekt wordt. U moet dan bijvoorbeeld denken aan verzorgende en verpleegkundige hulp zoals lichamelijke verzorging, medicijnen geven, wondverzorging, enzovoorts.
Persoonsgebonden budget
Door middel van het persoonsgebonden budget (pgb) kunt u – als verzekerde – zelf zorgaanbieders kiezen, zoals Zorgbruggen. U kunt het persoonsgebonden budget aanvragen bij de zorgverzekeraar. De regels voor uw persoonsgebonden budget kunnen per zorgverzekeraar verschillen, dus ga dit na bij uw zorgverzekeraar.
Zorg in natura
Het kan zo zijn dat de zorgverzekeraar een overeenkomst heeft met de zorgaanbieder (Zorgbruggen) om zorg te leveren. In dit geval betekent het dat wij afspraken hebben met uw zorgverzekeraar. Ook in dit geval vergoed de zorgverzekeraar de kosten van de zorg. Dit wordt direct tussen Zorgbruggen en de verzekeraar afgehandeld.
Hulp nodig in uw wijk?
Meld u vrijblijvend aan via ons formulier
Contact met Zorgbruggen regio Gooi en Vechtstreek
Heeft u een vraag of wilt u een cliënt aanmelden? Neem contact op met ons team in Gooi en Vechtstreek.

E-mail: team1272@zorgbruggen.nl
Telefoonnummer van het team: 088-2206015