Helpende Plus
Wat ga je doen als Helpende Plus?
Als thuiszorgmedewerker bij Zorgbruggen heb jij een betekenisvolle, dynamische baan met waardering. Jij helpt jouw cliënten met deze baan om zoveel mogelijk zelfredzaam te zijn. Je voert verpleegtechnische handelingen uit, ondersteunt de zorgvrager bij het wonen en helpt met eenvoudige, praktische en emotionele problemen. Je werkt methodisch, signaleert veranderingen, rapporteert en evalueert volgens het zorgplan. Daarnaast bouw je actief aan de (professionele) relatie tussen jou en jouw cliënten en eventueel de mantelzorgers. Al deze aspecten samen zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is. Als je jezelf verder wilt ontwikkelen, biedt Zorgbruggen diverse mogelijkheden om jezelf te specialiseren en bij te scholen.

Ga je er graag zelfstandig op uit in de wijk, maar heb je ook behoefte aan collegiaal overleg en ondersteuning van uit het team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je werkt zelfstandig, maar zeker ook in teamverband.

Wat bieden wij jou? En waar kun je bij ons op rekenen?
– Leuke, ongedwongen werksfeer in een hecht team dat voor elkaar klaar staat. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen;
– Flexibele uren waarbinnen het mogelijk is om in overleg je werkdagen aan te passen aan jouw thuissituatie;
– Een salaris volgens de CAO.
– Een vaste eindejaarsuitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en een goede pensioenverzekering via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
– Een vaste maandelijkse vergoeding voor gebruik van internet van € 15,00;
– De mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen, te specialiseren en bij te scholen;
– Werken bij Zorgbruggen is betekenisvol. Vanuit ons team en de maatschappij krijg jij veel waardering voor wat je doet.
Waar zijn wij naar op zoek?
Wij zijn op zoek naar een Helpende Plus voor in de avonden en weekenden, die – net zoals wij – een passie heeft voor de zorg. Je hebt een open en betrokken persoonlijkheid met behulpzame aard. Je vindt servicegerichtheid belangrijk en hebt veel inlevingsvermogen. Onze groep cliënten heeft uiteenlopende zorgvragen, zo zorgt ons thuiszorgteam voor ouderen met dementie tot lichamelijke problemen. De zorg kan kortdurend of chronisch zijn. Als je als thuiszorgmedewerker bij Zorgbruggen komt werken draag jij samen met jouw teamleden de verantwoordelijkheid voor de zorg in jouw wijk.

Wij streven ernaar om iedere cliënt de beste, gepaste zorg te leveren. Het is voor ons dan ook erg belangrijk dat onze teamleden elkaar helpen. Dit maakt de sfeer binnen onze teams dan ook erg hecht en gemoedelijk. Onze teamleden hebben stuk voor stuk enthousiasme voor wat zij doen.

Pas jij binnen dit plaatje? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Vacature eisen
– Een afgeronde opleiding Helpende met een Plus certificaat;
– Goede kennis van de Nederlandse taal (spreken en schrijven);
– Eeen enthousiaste en positieve instelling;
– Je kunt zelfstandig werken en bent flexibel;
– In het bezit van eigen vervoer (bij voorkeur een auto);
Klinkt de functie van Verzorgende-IG/Helpende Plus bij Zorgbruggen in het wijkteam als iets voor jou?

Ben jij enthousiast geworden door het lezen van deze vacature en voldoe je aan de eisen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen? Bel dan voor meer informatie met Soumia Ozakar, HR manager. Telefoonnummer 088-2206020.

Solliciteren? Mail jouw cv + motivatie naar hr@zorgbruggen.nl