Kwaliteitsmedewerker thuiszorg
Zorg met passie! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging bij een maatschappelijk betrokken organisatie die kwaliteit van de zorg voorop heeft staan? En wil jij ons team komen versterken? Word onze nieuwe collega!
Wat ga je doen als Kwaliteitsmedewerker?
Als Kwaliteitsmedewerker bij Zorgbruggen heb jij een betekenisvolle, dynamische baan met waardering. Houd jij van afwisseling in je werk maar wil jij je ook graag blijven ontwikkelen? Wil jij daarnaast ook graag je kennis en expertise delen met je collega’s? Ben jij die Kwaliteitsmedewerker met ervaring en kwaliteit wil leveren binnen het team en zichzelf wil blijven ontwikkelen? Bij Zorgbruggen gaan we aan de slag met jouw talent en groei en hebben we aandacht voor die ontwikkeling.
Wat bieden wij jou? En waar kun je bij ons op rekenen?
– Leuke, ongedwongen werksfeer in een hecht team dat voor elkaar klaar staat. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen;
– Flexibele uren waarbinnen het mogelijk is om in overleg je werkdagen aan te passen aan jouw thuissituatie;
– Een salaris volgens de CAO VVT. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
– Een vaste eindejaarsuitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en een goede pensioenverzekering via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
– Een bonusregeling;
– Een vaste maandelijkse vergoeding voor gebruik van internet van € 15,00 of bedrijfstelefoon;
– De mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen, te specialiseren en bij te scholen;
– Werken bij Zorgbruggen is betekenisvol. Vanuit ons team en de maatschappij krijg jij veel waardering voor wat je doet.
Waar zijn wij naar op zoek?
Wij zijn op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker die samenwerkt met diverse afdelingen, fungeert als sparringpartner en input levert uit de dagelijkse praktijk bij de doorontwikkeling van beleid. Daarnaast draag je zorg voor de juiste afstemming met in- en externe partijen over de ontwikkelingen binnen het vakgebied en de werkwijze. Je adviseert het management over de optimalisatie en aanpassing van uitvoeringsprocessen en –regels op basis van de werkpraktijk en ben je lid van het interne auditteam. De (regionale) ontwikkelingen binnen het vakgebied vertaal je naar en integreer je in de uitvoering. Ook bundel je (advies)vragen binnen het team, signaleert knelpunten en adviseert over oplossingen. Jouw collega’s adviseer je verder ook nog op het gebied van (complexe) casuïstiek, processen en andere zorginhoudelijke vragen.

Pas jij binnen dit plaatje? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature eisen
– Minimaal MBO-diploma niveau 4;
– Ervaring als kwaliteitsmedewerker;
– Affiniteit met de zorg;
– Je bent benaderbaar voor collega’s en kunt mensen meekrijgen;
– Je denkt overstijgend, werkt secuur en kwaliteitsgericht;
– Je hebt ervaring met het implementeren van veranderingen op het gebied van kwaliteit.
Arbeidsvoorwaarden
– Flexibele werkuren en
– Vakantiegeld en
– Bonus / winstdeling en
– Dertiende maand / Eindejaar Bonus en
– Bedrijfstelefoon en
– Fietsplan en
– Pensioen.
Informatie
– Contractduur: 7 maanden
– Parttime uren: 24 uur per week
– Soort dienstverband: Parttime
Klinkt de functie van Kwaliteitsmedewerker bij Zorgbruggen als iets voor jou?
Ben jij enthousiast geworden door het lezen van deze vacature en voldoe je aan de eisen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen? Bel dan voor meer informatie met Soumia Ozakar. Telefoonnummer 088 – 220 6020.