Personenalarmering
Veilig zelfstandig wonen in uw eigen huis en in geval van nood kunt u met één druk op de knop direct hulp inschakelen. Met personenalarmering behoudt u uw zelfstandigheid, terwijl u wel 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt rekenen op hulp in geval van nood.

Met één druk op de knop heeft u direct contact met een medewerker van de alarmcentrale. De hulp die u nodig heeft, is dan binnen 20 minuten bij u thuis.

Kosten
U betaalt eenmalig aansluitkosten van € 97,50 voor het alarmtoestel en een draadloos zendertje met alarmknop. Daarnaast betaalt u -afhankelijk van de optie die u heeft gekozen- een maandelijkse bijdrage. Informeer altijd even bij uw zorgverzekeraar, want het kan zijn dat deze een deel van de kosten vergoedt. Indien uw zorgverzekering de kosten dekt, dan betaalt u geen aansluitkosten, u betaalt dan alleen € 37,50 administratiekosten.

Bel voor meer informatie of een afspraak de Zorgbruggen klantenservice 088 220 6000.
Een klantadviseur komt gratis bij u langs en regelt de personenalarmering voor u. U kunt ook direct online een personenalarmering aanvragen.

Er zijn twee opties, nadat u op de knop heeft gedrukt. U heeft dan direct contact met:

Familie, buren of uw mantelzorger;

De meldkamer, die dan een professionele hulpverlener of een door u opgegeven contactpersoon inschakelt. De meldkamer is 24/7 bereikbaar.