HOME

Zorgbruggen Thuiszorg

 

Zorgbruggen Thuiszorg, gevestigd aan Neterselsedijk 22, 5094 BD Lage Mierde, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.zorgbruggen.nl
Neterselsedijk 22
5094 BD Lage Mierde.
013 509 1463

Mies van der Bruggen  is de Functionaris Gegevensbescherming van Zorgbruggen Thuiszorg. Zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die Zorgbruggen Thuiszorg verwerkt

Zorgbruggen Thuiszorg verwerkt uw persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van haar diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die worden verwerkt:

- Voor- en achternaam

- Geslacht

- Geboortedatum

- Geboorteplaats

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Locatiegegevens

- Identificatienummer paspoort of ID

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die worden verwerkt

Zorgbruggen Thuiszorg verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

- gezondheidstoestand en ziektebeeld op basis van diagnostische rapportage

- Burgerservicenummer (BSN)

Met welk doel en op basis van welke grondslag worden uw persoonsgegevens verwerkt

Zorgbruggen Thuiszorg verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Voor het telefonisch of e-mailcontact indien nodig om onze zorgverlening uit te kunnen voeren

- De mogelijkheid om u te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- De declaraties te kunnen doormailen of toezenden per postzending

Geautomatiseerde besluitvorming:
Zorgbruggen Thuiszorg maakt gebruik van geautomatiseerde systemen zoals declaraties via Vecozo, i-WLZ berichten versturen en ontvangen, online registratiesysteem van Nedap, etc.

Hoelang persoonsgegevens worden bewaard

Zorgbruggen Thuiszorg bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. De rapportages en overeenkomsten (dossiers) met de cliënten is verplicht 15 jaar bewaard te blijven.

Delen van persoonsgegevens met derden

Zorgbruggen Thuiszorg verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze zorg aan u. Het uitwisselen van uw gegevens met derden geschiedt uitsluitend met uw uitdrukkelijke toestemming of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Zorgbruggen Thuiszorg blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Zorgbruggen Thuiszorg gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die Zorgbruggen Thuiszorg gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kan hiermee de website worden geoptimaliseerd. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. U heeft het recht op gegevensoverdraagbaarheid, dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Wij zullen binnen vier weken reageren op uw verzoek. Zorgbruggen Thuiszorg wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Zorgbruggen Thuiszorg neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

[ terug ]

Our website is protected by DMC Firewall!