Wijkverpleegkundige
(32-36 uur)
Zorg met passie! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de thuiszorg bij een maatschappelijk betrokken organisatie die kwaliteit van de zorg voorop heeft staan? En wil jij ons wijkteam komen versterken in de regio Amsterdam of ‘t Gooi? Word onze nieuwe collega!
Wat ga je doen als Wijkverpleegkundige?
Als wijkverpleegkundige bij Zorgbruggen heb jij een betekenisvolle, dynamische baan met waardering. Samen met de cliënt, familieleden en mantelzorgers kijk je wat nodig is om langer thuis te wonen en (her)indiceer je de zorg. Hierbij draag je er zorg voor dat er gewerkt wordt volgens het door jou opgestelde zorgplan en controleer je de zorgdossiers. Middels voorlichting en instructie stimuleer je de cliënt t.b.v. de zelfredzaamheid.

Daarnaast heb je een gedeelde verantwoordelijkheid met de EVM’er in aansturing van een wijkteam en ben je het aanspreekpunt m.b.t. de zorg voor de zorgmedewerkers. Je geeft hun ook tips en adviezen over verpleegtechnische handelingen (AIV). De administratieve taken zullen gewaarborgd worden door de EVM’er. Hierdoor kun jij je volledig richten op de kwaliteit van de te leveren zorg. Als coördinator fungeer jij tussen de verschillende instanties rondom de zorg en bouw je een professioneel netwerk op en organiseer je samenwerkingen met andere professionals. Intern werk je nauw samen met de andere HBO- en MBO-Verpleegkundigen.

Ook heb jij de bevoegdheid de zorgmanager/directeur, gevraagd en ongevraagd, advies te geven t.b.v. de verbetering van de zorgverlening. Ook bespreek je problemen die op de werkvloer spelen, die een goede zorgverlening belemmeren. Daarnaast draag je tevens oplossingen aan die ten goede zijn aan de kwaliteit van de zorg.

Wat bieden wij jou? En waar kun je bij ons op rekenen?
– Leuke, ongedwongen werksfeer in een hecht team dat voor elkaar klaar staat. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen;
– Je stelt jouw eigen team samen;
– Flexibele uren waarbinnen het mogelijk is om in overleg je werkdagen aan te passen aan jouw thuissituatie;
– Een salaris volgens de CAO VVT;
– Een vaste eindejaarsuitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en een goede pensioenverzekering via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
– Een bonusregeling van 5%;
– Een vaste maandelijkse vergoeding voor gebruik van internet van € 15,00 of bedrijfstelefoon;
– De mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen, te specialiseren en bij te scholen;
– Werken bij Zorgbruggen is betekenisvol. Vanuit ons team en de maatschappij krijg jij veel waardering voor wat je doet.
Waar zijn wij naar op zoek?
Wij zijn op zoek naar een Wijkverpleegkundige die een coördinator, adviseur, indicatiesteller en een netwerker is. Je hebt een open en betrokken persoonlijkheid met behulpzame aard. Je vindt servicegerichtheid belangrijk en hebt veel inlevingsvermogen. Je kunt signaleren en bespreekbaar maken van bijzonderheden en veranderingen in de situatie van de cliënt en medewerker in samen werking met de EVM’er. Net als ons vindt jij het belangrijk dat de levensstijl van de cliënt gerespecteerd wordt en bent daar discreet over.

Ook moet je een ondernemende type zijn. Wat bedoelen wij daarmee? Je bent avontuurlijk van aard, kan goed omgaan met risico’s, bent besluitvaardig en durft meteen te acteren en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Pas jij binnen dit plaatje? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature eisen
– Diploma HBO Verpleegkundige met indicatiebevoegdheid en BIG geregistreerd;
– In het bezit van eigen vervoer (bij voorkeur een auto).
Arbeidsvoorwaarden
– Flexibele werkuren en
– Vakantiegeld en
– Bonus / winstdeling en
– Dertiende maand / Eindejaar Bonus en
– Bedrijfstelefoon en
– Fietsplan en
– Pensioen.
Klinkt de functie van Wijkverpleegkundige bij Zorgbruggen in regio Amsterdam/’t Gooi als iets voor jou?
Ben jij enthousiast geworden door het lezen van deze vacature en voldoe je aan de eisen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen? Bel dan voor meer informatie met Soumia Ozakar. Telefoonnummer 088 – 220 6020.