Zorgcoördinator Amsterdam
Word jij onze Zorgcoördinator in regio Amsterdam?
Zorg met passie! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de thuiszorg bij een maatschappelijk betrokken organisatie die kwaliteit van de zorg voorop heeft staan? En wil jij ons wijkteam komen versterken in de regio Amsterdam? Word onze nieuwe collega!
Wat ga je doen als Zorgcoördinator?
Als Zorgcoördinator bij Zorgbruggen heb jij een betekenisvolle, dynamische baan met waardering. Jij helpt jouw cliënten met deze baan om zoveel mogelijk zelfredzaam te zijn. Je bent een spil in de organisatie als het gaat over het proces tussen de cliënt en zorgmedewerker. Je bent op de hoogte van de zorgplannen en bent op de hoogte van de regels waar deze aan moet voldoen. Daarnaast bouw je een netwerk op met de professionals en betrokkenen rondom de cliënt. Je werkt methodisch, signaleert veranderingen, rapporteert en schakelt met de wijkverpleegkundige als het zorgplan bijgesteld moet worden. Bij nieuwe cliënten neem je een intake af, zodat de zorg gestart kan worden. Dit verwerk je in het ECD en schakelt meteen met de wijkverpleegkundige voor het opstellen van het zorgplan en met de planner om ervoor te zorgen dat de zorg gestart kan worden. Verder onderhoudt je contact met de cliënt en betrokkenen, zowel de professionals als familieleden en mantelzorgers. Wat is de verdeling van jouw werkdag? Je werkt een deel van de dag in de wijk en een deel van de dag op kantoor. Het is ook mogelijk om vanuit huis te werken. Je bent helemaal vrij om dit zelf in te delen.

Al deze aspecten samen zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is. Als je jezelf verder wilt ontwikkelen, biedt Zorgbruggen diverse mogelijkheden om jezelf te specialiseren en bij te scholen.

Wat bieden wij jou? En waar kun je bij ons op rekenen?
– Je komt te werken bij een organisatie waar de lijntjes kort zijn, er een platte structuur is, iedereen elkaar kent en voor elkaar klaar staat.
– Flexibele uren waarbinnen het mogelijk is om in overleg je werkdagen aan te passen aan jouw thuissituatie. Ook is het mogelijk om gedeeltelijk thuis te werken;
– Een afwisselende baan in een inspirerende, innovatieve organisatie, die jou de mogelijkheid biedt mee te helpen de organisatie verder te ontwikkelen.
– Een arbeidsovereenkomst voor de duur van minimaal 7 maanden met de mogelijkheid tot verlenging.
– Leuke, ongedwongen werksfeer in een hecht team dat voor elkaar klaar staat. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen;
– Een salaris volgens de CAO VVT, schaal FWG 50 (max. € 3.741,59 per maand op basis van een 36-urige werkweek) en ORT;
– Een vaste eindejaarsuitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en een goede pensioenverzekering via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
– De mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen, te specialiseren en bij te scholen;
– Werken bij Zorgbruggen betekenisvol. Vanuit ons team en de maatschappij krijg jij veel waardering voor wat je doet.
Waar zijn wij naar op zoek?
Wij zijn voor 24 tot 28 uur per week op zoek naar een Zorgcoördinator die ervan houdt om te netwerken en precies weet wanneer er geschakeld moet worden om iets goed geregeld te krijgen. Je vindt het leuk om mee te bouwen aan de groei van het wijkteam en houdt ervan dat elke dag anders is. Je hebt een open en betrokken persoonlijkheid met behulpzame aard. Je vindt servicegerichtheid belangrijk en hebt veel inlevingsvermogen. Onze groep cliënten heeft uiteenlopende zorgvragen, zo zorgt ons thuiszorgteam voor ouderen met dementie tot lichamelijke problemen. De zorg kan kortdurend of chronisch zijn. Als je als Zorgcoördinator bij Zorgbruggen komt werken draag jij samen met jouw teamleden de verantwoordelijkheid voor de zorg in jouw wijk. Elke dag liggen er nieuwe uitdagingen te wachten!

Wij streven ernaar om iedere cliënt de beste, gepaste zorg te leveren. Het is voor ons dan ook erg belangrijk dat onze teamleden elkaar helpen. Dit maakt de sfeer binnen onze teams dan ook erg hecht en gemoedelijk. Onze teamleden hebben stuk voor stuk enthousiasme voor wat zij doen.

Pas jij binnen dit plaatje? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Vacature eisen
– Een afgeronde opleiding als Verpleegkundige (niv. 4);
– Ervaring in een functie van zorgcoördinator;
– Uitstekende communicatieve vaardigheden;
– Een enthousiaste en positieve instelling;
– Je bent flexibel, stressbestendig, servicegerichte en proactieve persoonlijkheid.
– In het bezit van eigen vervoer is een pré (bij voorkeur een auto).
Klinkt de functie van Zorgcoördinator bij Zorgbruggen in het wijkteam in de regio van Amsterdam als iets voor jou?
Ben jij enthousiast geworden door het lezen van deze vacature en voldoe je aan de eisen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen? Bel dan voor meer informatie met Soumia Ozakar, HR Manager. Telefoonnummer 088 – 220 6020.